Софиямед“ с безплатни прегледи по случай 1 юни

Педиатрите от Детско отделение на УМБАЛ „Софиямед“ и специалистите от ДКЦ „Софиямед“ БЛОК 1 по традиция обявяват безплатни профилактични прегледи за деца по повод Международния ден на детето -1-ви юни. Те ще се извършат в рамките на кампанията на медицинския комплекс Бъдете здрави", целяща да информира обществеността за ползите от профилактиката с акцент върху здравето на най-малките.

Всички безплатни прегледи ще се осъществяват с предварително записване през платформата на Superdoc.bg – https://superdoc.bg/lekar/bezplatni-detski-pregledi-sofiamed и на тел.02 4650000 и 0895 555 444 за прегледи в БЛОК1 на адрес бул. „Г.М.Димитров“ 16.

Прегледите от специалистите от Детско отделение ще се извършват в ДКЦ „Софиямед“- Люлин на адрес бул. Джавахарлал Неру 23 с предварително записване през платформата на Superdoc.bg – https://superdoc.bg/lekar/bezplatni-detski-pregledi-sofiamed-lulin и на тел. 02 465 00 03

Всяко дете преминало през безплатен консултативен преглед, част от кампанията на „Софиямед“ по случай 1 юни ще получи и подаръци, осигурени от дългогодишните партньори и приятели на „Софиямед“.