ПО-ЗДРАВИ ДНЕС - Онлайн списанието за здравословен живот


Видео

Начало Видео A+ A-

Гимнастика за лицеПлуване, фитнес, аеробика, йога – това са все начини да подържаме мускулите на тялото си във форма, а оттам и тонуса си. Просто човек търси и избира най-подходящото за себе си. И го прави в името на добрата си форма.

Още видеа общо: 4

Продуктите на Тиенс

Кордицепс Dong Chong Xia Cao (Дун-чун-ся-цаопо, по известен като Кордицепс  (сordyceps sinensis/) е гъба, която паразитира върху лаврите на  определен вид пеперуда при специални условия. Расте само в Тибет на височина 3,5 хил. метра и съдържа ге...

Йога за отслабване

Стрес, гняв, страх, чувство за вина, мрачни мисли – всичко това са състояния, които стават причина за натрупването на килограми. Йога ще ви помогне не само да отпуснете тялото си, но и да възстановите душевното си равновесие. След което много по-лесно ще се освободите и от излишните килограми.

Първа помощ - Избиха ми зъба!

Не се случва често, но винаги става изведнъж и то, когато най-малко сме го очаквали. Обикновено зъб бива избит при силен удар, сбиване, падане или катастрофа. Никоя възраст не е пощадена - има ли зъби човек, може да изпадне в тази ситуация. Болката е силна, кървенето обилно и шокът за всеки със сигурност е голям. И само от навременната и адекватна реакция на пострадалия зависи дали ще може да спаси избития зъб.