Кралицата на поп Мадона беше принудена да отмени част от концертите си по време на турнето Madame X заради влошено здраве. На помощ на певицата се притече личният й остеопат Жан-Мишел Ете, който прилага техника, наречена автохемотерапия. Тя включва изпомпване на кръв от тялото на пациента, насищането й с озон и повторно въвеждане в тялото. Седемгодишните осиновени дъщери близнаци Стела и Естер бяха непрекъснато до певицата. Снимката, направена директно от „болничното легло“, Мадона публикува на страницата си в Instagram и събра много отзиви. Феновете са притеснени много за здравето на поп иконата и й пожелават да се възстанови скоро.

Звездата вече отмени три концерта в театъра на Бостън Бох Център Ванг, след като започна да има здравословни проблеми. Отново в своя Instagram певицата написа: Болката, която изпитвам в момента, не може да бъде издържана. Трябва да си почина и да следвам всички препоръки на лекарите, за да се закрепя и да се поправя. Очаква се Мадона да възобнови турнето си още тази седмица, тъй като концертът й в столичната опера във Филаделфия не е отменен.

Какво точно се случва със здравето на Мадоната не е много ясно. Но е известно, че остеопатът Жан-Мишел Ете е специализирал традиционна китайска медицина. До певицата е и нейният натуропат д-р Матеа, който „акомпанира“ на лечебните процедури  с помощта на тибетски купи.