Д-р Виктория Зафирова

Д-р Виктория Зафирова завършва МУ София през 2007г. Започва специализацията си в НМТБ „Цар Борис III“ и продължава специализацията си в Клиниката по кожни и венерически болести в УМБАЛ „Александровска болница“.

По време на специализацията си практикува в лазерен център „Инканто”, където се насочва към естетична дерматология и работата с лазери. Работи с Nd-yag (за премахване на кръвоносни съдове и епилация), Alexandrit (за премахване на пигментни петна и татуировки), CO2 лазери (за премахване на образувания – папиломи, кондиломи, бенки; подмладяване с фраксел и премахване на белези).

Д-р Зафирова има сертификати за работа с лазери от обучение в Триест, Италия. Завършила е курс по детска дерматология в Барселона, Испания.

Преминала е редица курсове за антиейджинг и естетична дерматология. Има сертификати за работа с лазерни и системи с други светлинни източници, мезотерапия, химически пилинги, дермални филъри, ботулинов токсин, приложение на PRP терапия. Д-р Зафирова има сертификати за завършени практически курсове по дерматохирургия, криотерапия, дерматохистопатология, дерматоскопия и др.

Участник е в общоевропейската кампания за превенция на рака на кожата „Евромеланома”. Член е на Български лекарски съюз и на Българското Дерматологично дружество.

В работата си ползва английски и немски език.