Тя вече е на 47, но изглежда все така свежа и млада като героинята си от „Хубава жена“. Без пластични операции, без тежък грим. Каква е тайната й?

В интервю пред пресата носителката на Оскар Джулия Робъртс заяви, че дори и да поставя кариерата пред риск, няма да се подложи на никакви пластични операции.

Не може да си представите на какъв натиск са подложени холивудските знаменитости, разказва тя. Много от нас просто губят работа, ако не направят лифтинг на лицето си.

Джулия Робъртс никога не е правила лифтинг, затова за разлика от много други актриси не я грози опасността в един прекрасен ден просто да не я познаят – както съвсем наскоро се случи с Рене Зелуегър.

Разбирам, че рискът е голям и след пет години никой няма да ме потърси за реклама на козметична серия, казва актрисата, която днес е рекламно лице на Lancome.

Джулия Робъртс обяснява съхранената си свежест и красота с йога в най-дълбокия смисъл. Търсенето на хармония, отказът от презапасяване и вещоманията са най-подмладяващите средства, смята тя.

Не мислете за възрастта си, просто се освободете от боклука, който задръства вашите емоции и мозък, е съветът на актрисата.